Veulens op eigen benen

Sunday, September 23, 2007

Vandaag hebben we Cicero en Chopin afgespeend, ofwel op brute wijze van hun moeders gescheiden. Ze hebben het de hele zomer goed met elkaar kunnen vinden en ze blijven in hun eigen vertrouwde omgeving, dus het zal met weinig stress gepaard gaan.

Nicole is met het afspenen van Cicero definitief van het Hof vertrokken. Ze is naar haar mede-eigenaar en vanaf nu volledig eigenaar, zus Ingrid. Het was een fijne merrie en wat dat betreft zullen we haar missen. Maar ze blijft hier ook heel erg aanwezig in haar nakomelingen Amulet, Bluezz en Cicero, die alledrie veel eigenschappen van hun moeder hebben meegekregen.

Wish moet binnenkort weer aan het werk. We hebben haar alweer een aantal keer gelongeerd op de wei en ze pakte het werk heel graag op.


Toon meer foto's >>
 

Paardennieuws
2 DecWow, wat is hij mooi geworden!
16 NovBericht van Cicero
17 FebHoe gaat het met .....: Amulet DT
30 OctBluezz weer thuis
23 SepVeulens op eigen benen
29 JulSparring partners
28 JulMetamorfose
27 MayCicero en Chopin
21 MayHengstveulen van Vivaldi
1 MayHengstveulen van Tolando
28 AprBluezz in de hengstenwei
17 NovWish DT weer thuis
8 OctWish DT in training bij Stal v Rixtel
30 JunUitslag stamboekopname Wish DT
20 JunVoorbereiding stamboekkeuring Wish DT
19 Maymerries ge´┐Żnsemineerd
1 MayWish DT naar hengstenhouderij Van Uytert
14 AprEindelijk: geboren!

Andere nieuwsrubrieken
Nieuws over 't Hof (89 items)
Paardennieuws (18 items)
Schapennieuws (211 items)

Wow, wat is hij mooi geworden!

Thursday, December 2, 2010

Afgelopen week werden we gebeld door de nieuwe eigenaar van Chopin, het veulen van Wish dat we 2 jaar geleden als anderhalfjarige aan een hengstenopfokker hebben verkocht. De nieuwe eigenaar belde om informatie over de moeder. Ze hadden Chopin nog maar enkele dagen op stal maar hebben er hoge verwachtingen van. Wetende dat hij recentelijk van eigenaar was gewisseld, zijn we op zoek gegaan naar een advertentie op internet uit nieuwsgierigheid naar hoe hij is uitgegroeid. We hebben hem gevonden en wow, wat is het een geweldig mooi paard geworden!

Lees meer »