Bluezz weer thuis

Tuesday, October 30, 2007

Bluezz, het Jazz-veulen van Nicole van vorig jaar heeft afgelopen jaar in de hengstenopfok gestaan omdat we zelf geen ruimte voor hem hadden. Nu hebben we de ruimte wel en bovendien hebben we de 2 hengstveulens van dit seizoen nog thuis, zodat hij niet alleen hoeft te staan. Bluezz is daarom definitief thuisgekomen totdat zich een geschikte koper voor hem meldt.

In een jaar tijd wat meer schimmel geworden, 25 centimeter gegroeid en 300 kilo zwaarder maar verder ongewijzigd in gedrag en bewegingen. Hij was afgelopen zomer de leider in het hengstenkoppel maar is wel heel eerlijk en sociaal, zodat we maar direct de proef op de som hebben genomen en hem bij de veulens in de wei hebben gedaan.

Het gaat wonderbaarlijk goed met zijn drie�n. Bluezz gedraagt zich heel netjes naar de veulens en de veulens voelen zich ook een stuk veiliger met een oudere soortgenoot in de buurt.


Toon meer foto's >>
 

Paardennieuws
2 DecWow, wat is hij mooi geworden!
16 NovBericht van Cicero
17 FebHoe gaat het met .....: Amulet DT
30 OctBluezz weer thuis
23 SepVeulens op eigen benen
29 JulSparring partners
28 JulMetamorfose
27 MayCicero en Chopin
21 MayHengstveulen van Vivaldi
1 MayHengstveulen van Tolando
28 AprBluezz in de hengstenwei
17 NovWish DT weer thuis
8 OctWish DT in training bij Stal v Rixtel
30 JunUitslag stamboekopname Wish DT
20 JunVoorbereiding stamboekkeuring Wish DT
19 Maymerries ge�nsemineerd
1 MayWish DT naar hengstenhouderij Van Uytert
14 AprEindelijk: geboren!

Andere nieuwsrubrieken
Nieuws over 't Hof (89 items)
Paardennieuws (18 items)
Schapennieuws (211 items)

Wow, wat is hij mooi geworden!

Thursday, December 2, 2010

Afgelopen week werden we gebeld door de nieuwe eigenaar van Chopin, het veulen van Wish dat we 2 jaar geleden als anderhalfjarige aan een hengstenopfokker hebben verkocht. De nieuwe eigenaar belde om informatie over de moeder. Ze hadden Chopin nog maar enkele dagen op stal maar hebben er hoge verwachtingen van. Wetende dat hij recentelijk van eigenaar was gewisseld, zijn we op zoek gegaan naar een advertentie op internet uit nieuwsgierigheid naar hoe hij is uitgegroeid. We hebben hem gevonden en wow, wat is het een geweldig mooi paard geworden!

Lees meer »